Manchester City zainteresovan za Maicona
Douglas Maicon

Nakon Reala i Chelsea

Manchester City zainteresovan za Maicona

Odbrambeni igrač Intera iz Milana i reprezentativac Brazila Douglas Maicon nalazi se na listi želja Manchester Citya.

27-godišnji Brazilac, koji se ove sezone nametnuo u jednog od najboljih svjetskih fudbalera na svojoj poziciji desnog bočnog, od ranije se nalazi na meti Real Madrida i Chelsea.

Manchester City namjerava Interu, osim novca, ponuditi i vezistu Elana, kao dio transfera.

“Maicon je najbolji desni bočni na svijetu. Moram demantovati navode da se Manchester United raspitivao za njega, ali isto tako mogu potvrditi da je Manchester City zainteresovan”, rekao je Maiconov agent Antonio Caliendo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.