Manchester i Barcelona u borbi za Albu

Mladi bek Valencie na meti velikana

Manchester i Barcelona u borbi za Albu

Kako prenose engleski mediji, Manchester United i Barcelona, vodit će veliku borbu za usluge  Jordia Albe, mladog fudbalera Valencie.

Jordi Alba, mladi bek Valencije, za kojeg se očekuje da debituje za A selekciju Španije, u prijateljskom meču protiv Engleske u subotu, na meti je mnogih klubova širom Evrope.

Lijeve bek, koji ima 22 godine i važi za jednog od najboljih fudbalera Valencie, posebno je zapao za oko Manchester Unitedu, čiji su skauti, u više navrata, posmatrali ovoga mladog igrača, obzirom da traže dugoročnu zamjenu za Patricea Evru.

Međutim, United će konkurenciju imati u Barceloni, koja također želi osigurati usluge ovoga, sjajnog mladog fudbalera, prenose engleski mediji.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.