Manchester nudi Fosteru novi ugovor

Manchester nudi Fosteru novi ugovor

Adnan Beganović

Manchester United spreman je ponuditi produženje ugovora rezervnom golmanu, Benu Fosteru. 

Važeći ugovor rezervnog golmana „crvenih vragova“ istiće krajem ove sezone, a čelnici Uniteda zadovoljni odnosom mladog golmana prema klubu spremni su mu ponuditi novi ugovor.

Manchester United će golmanu, kojeg engleski mediji u dogledno vrijeme vide na golu reprezentacije, ponuditi novi četvorogodišnji ugovor, a u slučaju da mladi Foster pristane na ponudu, zarađivat će 100.000 funti mjesečno.

U izjavi za otočke medije, Foster je naveo da će sigurno pristati potpisati novi ugovor jer kako navodi, Manchester je najmočniji klub u Evropi i njegova želja je ostati u kadru „crvenih vragova“ do kraja karijere.

 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.