Solskjaer i Klopp otkrili karte za večerašnji okršaj

United dočekuje Redse

Solskjaer i Klopp otkrili karte za večerašnji okršaj

E. Čaušević

Manchester United i Liverpool večeras igraju veliki derbi na Old Traffordu.

Ljuti rivali sastaju se na Teatru snova u okviru šesnaestine finala FA Kupa i sigurno je da nas očekuje dosta uzbudljiva utakmica.

Okršaju United i Liverpoola su uvijek zanimljivi bez obzira u kojem takmičenju se sastaju i jasno je da nas i večeras očekuje veliki derbi.

Meč se igra od 18 sati, a Ole Gunnar Solskjaer i Jurgen Klopp su saopštili početne sastave.

Manchester United: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, McTominay, Pogba, Greenwood, Van de Beek, Rashford, Cavani.

Liverpool: Alisson, Robertson, Fabinho, Williams, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Thiago, Milner, Salah, Jones, Firmino.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti