Manchester United poslao ponudu za Hummelsa

Na potezu Borussia

Manchester United poslao ponudu za Hummelsa

Sa Old Trafforda je danas, prema riječima uglednih inostranih medija, 'lansirana' ponuda za Matsa Hummelsa.

Ona navodno iznosi 35 miliona funti, a ta cifra je otprilike u skladu sa špekulacijama koje su se mjesecima unazad mogle čitati iz dana u dan.

Poznato je odavno da je Hummels najveća želja Louisa Van Gaala koji je svjestan da njegova defanzivna linija nije kvalitetom ni približno dobra kao vezni red i napad.

Sada je na potezu Borussia koja odlučuje o tome hoće li pustiti jednog od svojih najboljih igrača u United. Njemački fudbaler je, podsjećamo, i sam izjavio da ima veliku želju da obuče dres Crvenih đavola.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.