Manchester United poslao ponudu za Ozila?

Pišu mediji na Pirinejima

Manchester United poslao ponudu za Ozila?

Manchester United ponudio je 45 miliona eura za fudbalera Real Madrida, Mesuta Ozila, javljaju španski mediji.

Nijemac je mišljenja da će dolazak Garetha Balea dodatno uticati na njegovu minutažu u Kraljevskom klubu, te se nabližima povjerio da je raspoložen za promjenu sredine odnosno prelazak u redove šampiona Engleske. I pored obostrane želje, ipak, ostaje jedan problem, a tiče se visine Ozilovih primanja u Manchesteru.

Naime, Nijemac traži platu od sedam miliona eura po godini, što je suma koju je Real Madrid odbio prihvatiti u posljednjoj rundi pregovora o produžetku saradnje. Manchester United također ne želi ispuniti ovaj Ozilov zahtjev koji bi u sličaju da realizuje Ozila promovisao u najskupljeg igrača Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.