Englezi slave odluku vlasti, spektakl na Old Traffordu pred navijačima!

Englezi slave odluku vlasti, spektakl na Old Traffordu pred navijačima!

E. Oštraković

Velika Britanija izlazi iz drugog nacionalnog karantina, pa je premijer Boris Johnson poručio da se uz određene mjere vraća publika na sportske terene.

Za početak ta brojka će biti maksimalno 4.000, i to 2.000 u oblasti prve kategorije stadiona i isto toliko u drugoj, dok će u dvoranama biti dozvoljeno najviše 1.000 gledatelja.

Zanimljivo je i to da će 2. decembra, kada kreće na snagu vraćanje navijača na tribine, Manchester United ne Old Traffordu ugostiti PSG.

Tako će nogometni spektakl moći da prati oko 4.000 sretnika. Da, malo je s obzirom na veličinu kultnog stadiona u Manchesteru, ali bolje išta nego ništa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Smatra se da će se vremenom taj broj povećavati i da će uskoro na tribinama stadiona u Engelskoj biti po 20-25.000 navijača.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Ako mogu englezi valjda moze i ova kukuruz drzava i liga da dozvoli bar 500 ljudi da gleda
2 0
WOLF20
Hahaha ma kod nas kad dodje 1000 to je slavlje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi