Manchester United u lovu na Blinda, Cuadrada i Roja

Ciljana pojačanja

Manchester United u lovu na Blinda, Cuadrada i Roja

Nakon što je prošla sezona poslužila samo za zaborav i ništa drugu, u redovima Manchester Uniteda predvođeni novim trenerom Louis Van Gaalom u novoj sezoni ništa ne žele prepustiti slučaju.

Na Old Trafford su već stigla dva pojačanja koja su plaćena 75 miliona funti, ali holandski stručnjak spreman je potrošiti još dodatnih 125 miliona, obzirom da mu je budžet koji mu je odredilo klupsko rukovodstvo oko 200 miliona funti. 

Prema pisanju engleskih medija trener koji je ovoga ljeta sa klupe predvodio reprezentaciju Holandije na Svjetskom prvenstvu spreman je odriješiti kesu kako bi u redove svog novog kluba doveo svog zemljaka Blinda iz Ajaxa, te Fiorentinog Cuadrada i Marcosa Roja iz Sportinga.

Koliko će biti uspješan u realizaciji ovih transfera biće poznato u narednim danima, ali jedno je sigurno da United ima potrebne finansije za angažman ovih fudbalera. Druga je stvar što bi Cuadrado recimo želio put Nou Campa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti