Mancini: Balotelli će biti bolji od Torresa

Mancini: Balotelli će biti bolji od Torresa

Edmir Škorić

Italijanski stručnjak i trener Manchester Cityja, Roberto Mancini vjeruje kako bi Mario Balotelli mogao postati bolji igrač od Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa.

Narednog vikenda City će na svom Eastlandsu ugostiti Liverpool, pa je Mancini u razgovoru za britanske medije uporedio svoje posljednje pojačanje Balotellija i najboljeg strijelca Redsa, Fernanda Torresa,

"Mislim da bi Balotelli mogao biti jednako dobar kao i Torres, pa čak i bolji od njega", kazao je Mancini, objasnivši i zašto:

"To je zbog toga što Torres može igrati samo kao napadač, dok Balotelli može igrati i na poziciji krilnog igrača. Ima drugačiji stav od Torresa, ali ono što je sigurno to je da se radi o dva fantastična igrača".

Podsjetimo, Balotelli je za 24 miliona funti ovog ljeta u Manchester City stigao iz Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti