Mancini će dovesti Henryja u City?

Mancini će dovesti Henryja u City?

Edmir Škorić

Barcelonin napadač Thierry Henry mogao bi se vratiti u Englesku, ali ovaj put na Eastlands, kao novo pojačanje Manchester Cityja.

Mediji u Španiji pišu kako francuskog napadača Thierry Henryja u svojim redovima želi novi trener Manchester Cityja, Roberto Mancini. Navodno, na Nou Campu su spremni otpočeti pregovore i uz pristojnu nadoknadu vjeruje se kako bi prodali iskusnog golgetera.

Jedini faktor koji bi mogao zaustaviti ovaj transfer je činjenica da na golu Cityja brani Shay Given. Podsjetimo, Given, golman Republike Irske, razočaran je Henryjovom asistencijom rukom, kada je Francuska u baražu prošla na SP.

32-godišnji bivši napadač Arsenala blisko je vezan i sa New York Red Bullsima, ekipom iz američkog MLS-a.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.