Mancini će gledati duel Bologne i Intera

Vezan za oba kluba

Mancini će gledati duel Bologne i Intera

Edmir Škorić

Susret Bologne i Intera bit će poseban za Roberta Mancinija, bivšeg trenera Intera koji je sezonu počeo upravo u Bologni.

Roberto Mancini (44) trenutno je bez posla, nakon što je sa Interom "uzeo" tri uzastopna Scudetta prije nego li je dobio otkaz. Ovog vikenda Bologna će biti domaćin Interu, a Mancini je upravo u Bologni napravio prve nogometne korake.

"Sigurno su doći na Renato Dall'Ara. Jednostavno ne mogu propustiti ovaj spektakl. Inter je veliki favorit, ali se prednost zbog trenutne pozcije na tabeli može dati Bologni", kazao je Mancini, te dodao.

"Utakmica je otvorenija nego što mislite."

Mancini je još uvijek blizu Bologne, pomogao je svom starom prijatelju Siniši Mihajloviću, za vrijeme kada je Srbin prošle sezone zasjeo na klupu tog kluba.  Sin nekadašnje legende Sampdorije i Lazija trenira u Bologni, pa je i to razlog da 44-godišnjak vikend provede na Renato Dall'Ara.

Susret Bologne i Intera na rasporedu je u subotu od 18 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti