Mancini i Jimenez prva pojačanja West Hama

Čekićari u Italiju po pojačanja

Mancini i Jimenez prva pojačanja West Hama

Adnan Beganović

Interovi fudbaleri Amantino Mancini i Luis Jimenez narednu sezonu provest će kao posuđeni igrači u Premiershipu, tačnije u West Hamu.

Italijanski stručnjak na klupi Čekićara, Gianfranco Zola, iskoristio je svoje italijanske veze kako bi pojačao momčad za narednu sezonu, a nakon isteka posudbe West Ham će imati pravo prvootkupa Mancinija i Jimeneza.Mancini na Otok stiže ponajviše radi neslaganja sa Jose Mourinhom, dok je Jimenez u West Ham stigao kako bi više igrao. Mancini i Jimenez prvi su igrači koji su došli u West Ham kako je klub preuzela islandska banka Straumar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.