Mancini kaznio igrače zbog remija sa Parmom

Rani jutarnji trening

Mancini kaznio igrače zbog remija sa Parmom

Roberto Mancini odlučio je kazniti fudbalere Intera zbog remija sa posljednjeplasiranom Parmom (1:1). 

Kako prenose italijanski mediji, Mancini je igračima otkazao slobodni dan i naredio dolazak na rani jutarnji trening kojeg su posmatrali sportski direktor i predsjednik Intera. 

Mancini je bio na igrače koji su s mnogo opuštenosti pristupili utakmici, a to je rezultiralo remijem i Inter je sada na deset bodova udaljen od mjesta koje garantuje izlazak na evropsku scenu. 

"Žao mi je što se situacija pogoršala, umjesto da se popravi. Igrali smo bez oštrine, što ne mogu da razumijem. Dovoljno su se odmarali pred utakmicu sa Parmom i pravedno je da treniraju danas", kazao je Mancini."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.