Mancini ljut: Hart treba da stoji na golu i brani!

Menadžer Citya ljut na svog golmana

Mancini ljut: Hart treba da stoji na golu i brani!

Menadžer Manchester Citya Roberto Mancini napao je svog golmana Joe Harta koji je kritikovao svoje saigrače nakon sinoćnjeg poraza od Real Madrida.

Golman Citya nakon utakmice je bio vidljivo ljut, te je javno kritikovao svoje saigrače zbog lošeg nastupa na Santiago Bernabeu.

Međutim, ovakve izjave nisu našle na odobravanje menadžera Citya, koji je poručio svom golmanu da jedino on može ocijenjivati igru ekipe.

"Joe Hart bi trebao stajati na golu i braniti, a ne davati ovakve komentare. Ako neko treba da kritikuje igru ekipe, onda sam to ja. Ja sam sudija, a ne Joe Hart", rekao je vidno izrevoltirani Mancini.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.