Mancini mora do LP ili pakuje kofere

Samo Liga prvaka ostavlja ga u Manchesteru

Mancini mora do LP ili pakuje kofere

Adnan Beganović

Talijanski fudbalski stručnjak Roberto Mancini prije nekoliko dana potpisao je troipolgodišnji ugovor s Manchester Cityjem, no ukoliko se ne domogne Lige prvaka najvjerovatnije će već u maju napustiti popularne Građane.

Naime, otočki mediji saznaju da u ugovoru postoji klauzula prema kojoj se isti može raskinuti ukoliko Manchester City ne osvoji jedno od mjesta koja ga vode u Ligi prvaka.

Bogati vlasnici Građana ovog ljeta na pojačanja su potrošili 140 milinoa eura i ono što ih jedino interesuje je Liga prvaka tako da Mancini i pored ugovora od tri i pol godine ima imperativ već u ovoj sezoni, a to je minimalno 4. mjesto.

Navodno talijanski stručnjak svoju porodicu neće preseliti u Manchester do ljeta, dok ne vidi kako će se situacija razvijati, odnosno dok ne bude siguran da li će ostati za kormilom popularnih Građana.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.