Mancini neće na ljeto preuzeti Juventus

Mancini neće na ljeto preuzeti Juventus

Edmir Škorić

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je demantovao natpise talijanskih medija, kako će na ljeto preuzeti torinski Juventus.

Naime, Roberto Mancini je u četvrtak sa tribina Craven Cottagea bodrio susret Fulhama i Juventusa u osmini finala Evropske lige. Mediji su nagovještavali kako će Mancini zamijeniti Alberto Zaccheronija na klupi Stare dame, no bivši Interov trener samo je analizirao igru Fulhama. Na kraju se to i ispltailo, Fulham je na istom stadionu jučer poražen od Cityja rezultatom 1:2.

"Bio sam na stadionu u četvrtak jednostavno zbog toga što smo imali utkamicu sa Fulhamom, pa sam htio pogledati uživo igru te ekipe", kazao je Mancini, te dodao.

"Čast mi je da sam povezan sa Juventusom, ali od toga trenutno nema ništa."

Mancini je sa čelnicima Manchester Cityja potpisao ugovor na tri i pol godine i njegov cilj je Građane odvesti u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.