Mancini novi selektor Rusije za  platu od 43 miliona eura?

Italijan preuzma Rusiju

Mancini novi selektor Rusije za platu od 43 miliona eura?

Midhat Šljivak

Prema navodima pojedinih ruskih portala koji su bliski Fudbalskom savezu, novi selektor reprezentacije Rusije je italijanski stručnjak i menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini.

Portal "Sports.ru" je ekskluzivno objavio kako je predsjednik Fudbalskog saveza Rusije Sergej Frusenko dogovorio sve uslove sa Mancinijem.

Aktuelni trener engleskog prvaka Manchester Cityja bi za šestogodišnji ugovor sa Rusima trebao dobiti nevjerovatnih 43,2 miliona eura, a ukoliko bi taj ugovor bio raskinut Mancini bi dobio 20 miliona eura.

Ipak, drugi portal "Sport express", donosi informaciju kako je novi selektor jeste Italijan, ali da je to Cesare Prandelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.