Mancini očekuje Balotellija za derbi

Mancini očekuje Balotellija za derbi

O. Lekić

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini nada se da će napadač njegove ekipe Mario Balotelli biti spreman za okršaj s gradskim rivalom Manchester Unitedom na Old Traffordu ovog mjeseca.

Mlada zvijezda Cityja je van pogona od kraja decembra zbog povrede koljena koju je zadobio nakon postignutog hat-tricka protiv Aston Ville.

Iako se Balotelli vratio u City, Mancini ga ne planira voditi u srijedu u Birmingham ili koristiti protiv West Bromwicha ovog vikenda. No, bivši trener Intera smatra da bi Balotelli mogao biti spreman za utakmicu s Unitedom 12. februara.

"Nadam se da je sve uredu s Mariom. Vjerujem da će biti spreman za derbi'', izjavio je Mancini za Daily Mail".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti