Mancini: Podolski mora pokazati mnogo više

Trener Intera nezadovoljan

Mancini: Podolski mora pokazati mnogo više

Njemački fudbaler Lukas Podolski još uvijek čeka na svoj prvijenac u dresu Intera. 

Sa partijama ovog 29-godišnjeg ofanzivca nije zadovoljan trener Roberto Mancini, koji smatra da Podolski u dresu Intera može pružiti mnogo više. 

"Ovo nije dovoljno. Podolski može i mora pokazati mnogo više, jer se radi o odličnom fudbaleru. Uvjeren sam da nam može biti od velike koristi, a mi ćemo se potruditi da ga vratimo u formu", kazao je Mancini. 

Partijama Podolskog razočarani su i italijanski novinari. Ugledni Tuttosport o Podolskom je napisao: "Kada vidite kako Podolski igra, shvatit ćete zašto ga u Arsenalu nisu koristili."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.