Mancini: Richards je u mojim planovima

Mancini: Richards je u mojim planovima

Iako je najavljivano da će Micah Richards napustiti Manchester Cityja, Roberto Mancini je to demantovao rekavši kako neće pustiti 22-godišnjeg odbrambenog igrača.

Govorilo se kako je Richards stavljen na transfer listu i da je City postavio visinu odštete u vrijednosti od 15 miliona funti, a londonski Tottenham je prvi pokazao interesovanje. No, na kraju menadžer Građana je rekao kako neće pustiti Richardsa.

''On je u mojim planovima. Ovdje igra već pet sezona. Međutim, mislim da mora puno toga popraviti, još uvijek je mlad. Ima sve što je potrebno jednom vrhunskom igraču, ali ponekad gubi koncentraciju. Radit ćemo s njim i mislim da ćemo podići njegovu igru na veći nivo'', rekao je Mancini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti