Mancini: Slavio sam gol Jovetića

Inter slomio otpor Atalante u finišu

Mancini: Slavio sam gol Jovetića

Edmir Škorić

Trener Intera Roberto Mancini smatra da bi bilo neszasluženo da Inter nije pobijedio Atalantu.

Mučio se Inter u prvom kolu Serije A na domaćem terenu protiv Atalante, ali je gol Stevana Jovetića u završnici donio važne bodove crno-plavima.

"Radovao sam se i slavio gol Jovetića, bio sam jako sretan. Ostavili smo srce na terenu sve do samog kraja i nismo se predavali. Igrali smo dobro, zaslužili smo pobjedu. Ne bi bilo pravedno da je ostalo neriješeno", rekao je Mancini.

"Dodatna važna stvar je što je Jovetić daol gol na debiju, tako da je sve divno. Očekivao sam tešku utakmicu, Serija A je uvijek teška na startu sezone, a Atalanta je jedan dobar tim. Nažalost, unatoč 20 šuteva na gol, tek smo u finišu došli do pobjede", dodao je strateg Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.