Mancini: Tevez bi mogao igrati protiv Plavaca

Znači li to još manja minutaža za Džeku?

Mancini: Tevez bi mogao igrati protiv Plavaca

Adnan Beganović

Menadžer Manchester Cityja, Roberto Mancini izjavio je da bi Carlos Tevez mogao igrati sutra protiv Chelseaja, što bi mu bio prvi zvanični meč od septembra prošle godine.

Argentinski fudbaler, koji nije nastupao otkako je odbio da uđe u igru s klupe u meču Lige prvaka protiv Bayerna, vratio se kako bi pomogao ekipi u borbi za naslov prvaka Engleske, a Mancini je rekao da postoji mogućnost da Tevez sutra uđe s klupe.

"On je sada popravio svoju formu, ali ne mislim da može igrati više od 25 ili 30 minuta. Igrač poput Carlosa treba da igra, ali je sada nemoguće da to bude 90 minuta. No, ako bude sada odigrao 30, a u narednom meču 45 minuta, može se očekivati da uskoro bude spreman za cijeli meč", izjavio je Mancini.

"Osvojit ćemo naslov. Učinit ćemo sve da budemo prvaci. Uvijek moramo misliti pozitivno. Do sada smo imali fantastične nastupe u Premier ligi i tako treba da nastavimo", dodao je menadžer Manchester Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.