Mancini želi Balotellija

Manchester City

Mancini želi Balotellija

Smjena na kormilu Manchester Citya mogla bi značiti neke kadrovske promjene u igračkoj strukturi tima.

Nakon što je Mark Hughes dobio otkaz, uprava Građana brzo je pronašla rješenje i to u italijanskom stručnjaku Robertu Manciniju koji je odmah nagovjestio koga bi želio vidjeti u svojoj novoj ekipi. Riječ je o 19-godišnjem ''nestašnom momku'' Mariu Balotelliu.

Nije poznato hoće li se Inter tek tako odreći usluga mladog i perspektivnog napadača ali je izvjesno da će pregovori o njegovom prelasku u Manchester početi vrlo brzo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti