Mancini želi De Rossija i Jovetića

City u ofanzivi

Mancini želi De Rossija i Jovetića

Adnan Beganović

Iako je kraj prelaznog roka sve bliže bogati Manchester Citi još uvijek nije doveo niti jednog "kapitalca", no i to bi se ubrzo moglo promijeniti.

Naime, inostrani mediji pišu da je menadžer Građana, Roberto Mancini, zainteresovan za Daniele de Rossija, fudbalera Rome.

Navodno su Rossi i Mancini već dogovorili saradnju, odnosno fudbaler Rome je pristao na godišnju platu od 8 miliona eura, pa je ostalo samo još da se klubovi dogovore.

To neće ići baš lako, ali 35 milona eura, koliko je City spreman ponuditi, Roma će teško odbiti.

Međutim, to nije sve. Inostrani mediji pišu da Mancini na Etihadu želi vidjeti i crnogorskog reprezentativca iz Fiorentine, Stevana Jovetića.

Čelnici Viola za njegove usluge traže 30 miliona eurra, a Građani su spremni to platiti. Znači li eventualni Jovetićev dolazak na Etihad i odlazak našeg reprezentativca Edina Džeke, saznat ćemo u narednim danima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.