Mancini želi na klupu Juventusa

Seria A

Mancini želi na klupu Juventusa

Adnan Beganović

Bivši trener Intera Roberto Mancini kaže da postoji mogućnost da zamijeni kolegu Cira Ferraru na klupi Juventusa, prenose italijanski mediji.

"Želim da kažem da još uvijek ništa nije sigurno u vezi sa mojom budućnošću u Juventusu. Dok sam bio u Interu ponašao sam se kao profesionalac, tako će biti uvijek, u koji god klub odem",  rekao je Mancini.

Zbog preranog ispadanja Juventusa iz Lige prvaka, Ferrarina trenerska pozicija je ugrožena.

Italijanski fudbalski stručnjak započeo je karijeru kao pomoćnik u Laziju 2000. godine. Godinu dana kasnije prelazi u Fiorentinu, a 2002. se vraća u Lazio i sa klubom osvaja Kup Italije 2004. Iste godine odlazi u Inter, koji ga je otpustio proteklog ljeta, nakon treće uzastopne titule šampiona Italije.

Italijanski mediji prenose da Mancini ima želju da pređe u Juve.

" Juventus je kvalitetan tim, volio bih da radim sa njima. Ukoliko me budu pozvali rado ću otići", zaključio je Italijan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti