Mancini želi nasmijanog Balotellija

Mancini želi nasmijanog Balotellija

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini pozvao je napadača Marija Balotellija da namrgođeno lice zamijeni osmijehom.

Iako je prolazio i još uvijek prolazi kroz dobre faze u svom životu, Mario Balotelli uvijek djeluje tužno i nesretno. Mancini vjeruje da se 20-godišnji napadač mora riješiti takvog pogleda, želi li osigurati zvjezdani status.

"Nogomet morate igrati sa osmijehom. To je najbolja stvar koju možete učiniti i Mario se u toj situaciji mora popraviti", rekao je Mancini.

Nedavno je Balotelli izjavio kako je tek Lionel Messi bolji nogometaš na svijetu od njega.

"Krasno je kada igrač ima povjerenja u sebe. Balotelli posjeduje sve što je potrebno da se postane najboljim igračem na svijetu. No, mora se poboljšati i to mora pokazati. Premier liga je puno drugačija od Serije A i to Mario mora shvatiti. Ako doista misli ono što kaže, onda to mora dokazati u svakoj utakmici."

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti