Mancini želi zadržati Joe Harta
Joe Hart

Mancini želi zadržati Joe Harta

Edmir Škorić

Iako već nekoliko sezona, poput ptice selice, odlazi na posudbe u manje klubove, golman Manchester Cityja Joe Hart bi mogao ostati na Eastlansu, a na tome inzistira menadžer kluba Roberto Mancini.

Joe Hart (23) je prošlu sezonu proveo na posudbi u Birmignhamu, a dvije sezone ranije nosio je dres Tranmere Roversa, te Blackpoola. I kada se očekivalo da Hart pronađe novi klub, Mancini je odlučio zadržati ovog perspektivnog čuvara mreže.

"U ovom trenutku imamo dva dobra vratara, a jedan će igrati, dok će drugi sjediti na klupi. No, igramo puno, puno utakmica u jednoj godini - tri utakmice svakog tjedna, tako da mislim kako mogu braniti i Given i Hart", kazao je Mancini, dodavši:

"Nemam pojma tko će imati prednost na golu, ali uvijek imam tjedan više da donesem odluku. Važno je imati i drugog dobrog vratara u slučaju da bude povreda. Bio bi problem kada ne bismo imali dobru rezervnu opciju na golu".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.