Mandanda se želi vratiti u Marseille

Osjeća veliku nostalgiju

Mandanda se želi vratiti u Marseille

Iskusni francuski golman Steve Mandanda uskoro bi se mogao vratiti u Marseille.

Kako navode inostrani mediji, Mandanda osjeća veliku nostalgiju prema klubu u kojem je proveo devet godina, pa je otvoreno poručio kako se želi vratiti kući.

Steve Mandanda se već sastao sa sportskim direktorom Marseillea Andonijem Zubizarretom i očekuje se da dvije strane pronađu zajednički jezik, te da transfer bude realizovan već u narednim sedmicama.

Steve Mandanda je iz Marseillea prešao u Crystal Palace prije samo pola godine i to kao slobodan igrač, a za engleski klub je ove sezone branio na devet utakmica.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U prilog Mandandinom nezadovoljstvu u Crystal Palaceu ide i činjenica da je u posljednje vrijeme izgubio mjesto prvog golmana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi