Mandžo: Džeko mi se stavio na raspolaganje

Bh. reprezentativac pomaže novom suigraču

Mandžo: Džeko mi se stavio na raspolaganje

Novi član Wolfsburga, reprezentativac Hrvatske, Mario Mandžukić sjajno se snašao u novom klubu, te je nakon prijateljske utakmice protvi Magdeburga dobio pohvale trenera Stevea McClarena i saigrača.

''Trener mi je rekao da izuzetno cijeni talenat hrvatskih fudbalera još od vremena Bokšića kojeg je trenirao u Middlesbroughu, pa Štimca, Bilića, Prosinečkog, Asanovića i drugih igrača vatrenih. Uistinu sam osjetio da je to vrlo iskren respekt prema hrvatskom fudbalu'', rekao je Mandžukić, koji je još dodao kako mu Edin Džeko pomaže da se prilagodi u novoj sredini.

"Odmah mi se stavio na raspolaganje, govorio mi o svemu što bi mi moglo biti korisno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.