Mandžukić: Drago mi je zbog gola u ovakvom ambijentu

Mandžukić nakon prolaska Bayerna

Mandžukić: Drago mi je zbog gola u ovakvom ambijentu

Midhat Šljivak

Bayern je večeras u revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka savladao po drugi put Juventus sa 2:0, a prvi gol na susretu u 64. minuti postigao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Mandžo je nakon susreta istakao kako je vrlo sretan zbog prolaza dalje, te da mu je jako drago što je postigao gol u ovakvom ambijentu,

"Znali smo da će da bude teško i da će biti paklena atmosfera na tribinama. Bili smo strpljivi, sačekali svoje šanse i riješili meč u svoju korist. Najvažnije je da smo obezbjedili plasman u polufinale. Veoma sam sretan. Drago mi je što sam postigao gol u ovakvom ambijentu", rekao je Mandžukić nakon utakmice.

Hrvatski reprezentativac neće moći igrati u prvom polufinalnom susretu zbog žutih kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.