Mandžukić: Istina je da pregovaram sa Bayernom

Džeko definitivno preskup za Bavarce

Mandžukić: Istina je da pregovaram sa Bayernom

A. Haznadarević

Jučer se pojavila informacija da je Bayern odustao od dovođenja našeg Edina Džeke, te da se okrenuo mnogo jeftinijoj varijanti - dovođenju Marija Mandžukića iz Wolfsburga. A da u takvim navodima ima istine, potvrdio je i sam hrvatski reprezentativac.

Dvadesetšestogodišnji Mandžukić je u Wolfsburg stigao 2010. godine iz zagrebačkog Dinama, a na njega je pao zadatak da u napadu 'vukova' zamijeni Edina Džeku koji je karijeru nastavio u Manchester Cityju. No, čini se da je prave partije Hrvat pružio tek na ovogodišnjem Euru, te je sa odličnim nastupima za svoju nacionalnu momčad privukao veliku pažnju.

Iako je na odmoru, novinari Bilda su uspjeli doći do njegove izjave, te je iz prve ruke potvrdio da zaista pregovara sa Bavarcima:

"Da, istina je, pregovaram s Bayernom! To je veliki klub i naravno da bih želio igrati tamo, pa ko ne bi?! Međutim, trenutno sam na odmoru i ne znam ništa više od toga, sve završava moj menadžer", kratko je izjavio Mandžukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.