Mandžukić: Nismo ni svjesni šta smo uradili večeras

Junak Hrvatske

Mandžukić: Nismo ni svjesni šta smo uradili večeras

E. Čaušević

Selekcija Hrvatske u nedjelju će igrati protiv Francuske meč finala Svjetskog prvenstva.

Junak večerašnje utakmice bio je Mario Mandžukić koji je u 109. minuti postigao gol za 2:1 i odveo svoj tim u finale. Nakon meča ovaj napadač izjavio je da još uvijek on i saigrači nisu svjesni šta su uradili.

"Nevjerovatno. Pričao sam sa saigračima i nismo svjesni šta smo napravili. Ovo je čudo. Nije čudo jer smo mi veliki i hrabri. Nakon 1:0 se vratiti i igrati ovako sa srcem. Ma, gori sve. Fešta je sad širom svijeta i zaslužili smo to. Volim ovakve utakmice i možda najviše iskačem u njima. Pritisak najveći je bio nakon Danske, a sada uživamo i igramo nogomet. Bili smo kao lavovi i tako će biti u finalu", rekao je Mandžukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi