Mandžukić potpisuje za Lokomotiv: Imao je jedan poseban uslov vezan za njegovu djevojku
FOTO - EPA

Na ruke će dobiti tri miliona eura

Mandžukić potpisuje za Lokomotiv: Imao je jedan poseban uslov vezan za njegovu djevojku

A. Beganović

Hrvatski napadač Mario Mandžukić u narednim danima i službeno bi trebao postati novi igrač moskovskog Lokomotiva.

Naime, pregovori između Mandžukića i Lokomotiva su ušli u završnu fazu i ostalo je da se samo riješe neki sitni detalji.

Mandžukić će imati mjesečnu platu 200.000 eura, a na potpis ugovora će dobiti bonus od tri miliona eura.

Ostalo je još da se zainteresirane strane dogovore da li će ugovor biti potpisan na godinu ili godinu plus godinu i zapravo to su sitni detalji koje smo već spomenuli.

Mandžukić se sutra doputovati u Moskvu zajedno sa svojim agentom i djevojkom Ivanom Mikulić. Jedan od Mandžukićevih zahtjeva je bio i da Ivana može bez odlaganja odmah doći u Rusiju i živjeti s njim s obzirom da živimo u vremenu pandemije pa nije lako riješiti probleme sa vizama i ulascima u zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi