Mandžukić pravi još jedan fantastičan transfer?

Postoji mali problem, ali...

Mandžukić pravi još jedan fantastičan transfer?

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić bi nakon Dinama, Bayerna i Juventusa mogao zaigrati za još jedan klub koji je dominantan u svom nacionalnom prvenstvu.

Prema pisanju francuskih medija, Mandžukić se nalazi na meti PSG-a u koji bi mogao doći kao dio transfera Matuidija u Juventus.

Potencijalni problem u realizaciji posla u januarskom prelaznom roku bi mogla predstavljati činjenica da su i Mandžukić i Matuidi već igrali u Ligi prvaka, pa bi u tom takmičenju svojim novim klubovima bili beskorisni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S druge strane, Mandžukić polako pada u drugi plan zbog Higuaina i Dybale, pa bi vjerovatno volio preći u klub u kojem bi dobijao veću minutažu. Gledajući iz ove perspektive, PSG bi mu trenutno definitivno bio bolja opcija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi