Mandžukić u Bayernu?
Najtraženiji igrač HNL-a

Bavarci zainteresovani za igrača Dinama

Mandžukić u Bayernu?

E. Ganibegović

Njemački mediji prenijeli su informaciju da je slavni Bayern zainteresovan za kupovinu Dinamovog igrača i reprezentativca Hrvatske, Maria Mandžukića, te da će on biti prvo pojačanje Bavaraca u zimskom prelaznom roku.

Poznati DSF objavio je da je Mandžukić već boravio u prostorijama Bayerna, nakon čega je obavio ljekarski pregled, nakon ćega je postignut usmeni dogovor.
 
Prema njemačkom Transfermarktu Mandžukić je procijenjen na četiri miliona eura, no to je iznos koji prema svemu sudeći ne bi zadovoljio izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, koji za usluge ovog igrača traži cifru od 10 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.