Mandžukić zbog povrede mišića propušta gostovanje u Moskvi

Problemi za Guardiolu

Mandžukić zbog povrede mišića propušta gostovanje u Moskvi

Bayern u petom kolu grupe D Lige prvaka sutra gostuje kod prvaka Rusije, Rahimićevog CSKA, a Pep Guardiola na pomenutom meču bit će lišen usluga Maria Mandžukića, javila je službena stranica Bundeslige. 

Umjesto Mandžukića, mjesto u avionu za Moskvu našao je Julian Green, 18-godišnji Amerikanac koji nastupa za njemačku U-19 reprezentaciju.

Green je po vokaciji ofanzivni bočni igrač, a može igrati i na mjestu napadača. Bayern je još u prošlom kolu izborio prolazak u nokaut fazu, tako da će trener Pep Guardiola osim Mandžukića vjerovatno izostaviti još nekolicinu igrača iz početnog sastava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.