Mandžukić zbog povrede propušta Getafe

Atletico Madrid oslabljen

Mandžukić zbog povrede propušta Getafe

Atletico Madrid u sklopu 28. kola španske Primere na Vicente Calderonu ugostit će Getafe.

Trener Diego Simeone u ovom susretu neće moći računati na Marija Mandžukića, koji se povrijedio u susretu protiv Bayer Leverkusena.

"Vjerujem da će moja momčad uspjeti savladati Getafe, iako neće igrati Mandžukić. Mi u timu imamo još kvalitetnih napadača i koji dobiju priliku vjerujem da će znati kazniti našeg protivnika", kazao je Simeone, koji je otpisao utrku za naslov prvaka.

"Ne možemo pobjeći od činjenice da se ove sezone borimo sa Valencijom i Sevillom za treću poziciju. I to je utrka koja nas zanima", dodao je Argentinac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.