Piro šou Manijaka na južnoj tribini

Slave rođendan kluba

Piro šou Manijaka na južnoj tribini

E. Škorić

Željezničar vodi s 1:0, a jedini gol za sada postigao je Armin Hodžić u 38. minuti, na centaršut Semira Štilića.

Na stadionu Grbavica igra se meč 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između FK Željezničar i FK Sloga Doboj.

Plavi imaju priliku da nastave s dobrom formom i da možda ponovo zasjednu na vrh, ukoliko Široki Brijeg ne pobijedi Posušje, mada je i na Pecari sada 1:0 za domaćina.

Ipak, tim Edisa Mulalića gleda isključivo sebe i zaista ima sjajne rezultate ove sezone, a puna Grbavica došla je da proslavi 101. rođendan kluba.

Poseban dekor prirepmili su najvatreniji navijači Željezničara na južnoj tribini. Početkom drugog poluvremena spektakularna bakljada kojom je proslavljen rođendan.

Oglasi

Vatreno je bilo i prije, za vrijeme, a po svemu sudeći bit će vatreno i nakon utakmice, posebno ako domaći igrači zadže prednost i ostvare novu pobjedu.

Na početku utakmice navijači Željezničara na južnoj tribini podigli su parole s godinama u kojima je klub osvajao trofeje uz dva različita natpisa na ogradi južne tribine iz dva dijela.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tvoje bogatstvo nisu trofeji...", pisalo je na prvom natpisu. "Već ljudi čiji su šalovi plavi i bijeli", stajalo je u nastavku.

Iako je klub postojao još od početka 1921. godine, službeno je registrovan 19. septembra 1921. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SA1921BA
Najjaci navijaci najjaci huligani ima par pitara sto dobri su jarani
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi