Navijači Plave nagradili pjesmom

Manijaci fudbalerima Želje: Nema veze zbog titule

Iako je Sarajevo u posljednje kolo ovosezonskog izdanja BH Telecom Premijer lige ušlo s "meč loptom" protiv Slobode, to nije spriječilo najvatrenije navijače Željezničar da daju maksimalnu podršku svom klubu na gostovanju kod Čelika.

Tristotinjak Manijaka bodrilo je Plave s Grbavice od prve do posljednje minute susreta na Bilinom polju. Utakmica je na kraju okončana podjelom bodova, a Željezničar je proljetni dio sezone završio bez poraza.

Iako nisu uspjeli doći do šampionske titule koja je pripala gradskom rivalu, fudbaleri Željezničara su ispunili svoj cilj postavljen pred početak ove sezone - plasman u Evropu.

Najvatreniji navijači Želje na kraju su svojim skandiranjem podržali Plave. Fudbaleri su im uzvratili poklonjenim dresovima, a neki i šorcevima. Pored ispunjenog cilja i plasmana u kvalifikacije Europa lige u Željinom je izlogu nakon ove sezone nekoliko sjajnih mladih igrača predvođenih prvim strijelcem lige Riadom Bajićem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.