Zvižduci su rekli sve

Manijaci izgubili strpljenje: Plave dame nisu same!

Fudbaleri Željezničara u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine pružaju očajne partije.

Nakon odlično odigranih utakmica u Evropi, u kojoj je Željezničar ponosno branio čast naše države, uslijedila su razočaravajuća izdanja u domaćem prvenstvu.

Tolerancija i strpljenje najvatreninih Željinih pristalica ipak imaju neku granicu. Igrači su nakon uvodna dva poraza u ligi, te poraza u Doboju kod Kaknja, u svlačionicu ispraćeni aplauzom uz nadu da će se stvari promijeniti.

Večeras su fudbaleri Željezničara nakon dugo vremena dočekali zvižduke. Ovu generaciju kluba sa Grbavice je uvijek krasila velika borbenost, koju su navijači znali cijeniti, ali ona u posljednje vrijeme izostaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Plavih na južnoj i sjevernoj tribini su po završetku utakmice poslali jasnu poruku fudbalerima na terenu, koji u utakmicama koje dolaze jednostavno moraju pružiti mnogo više i dokazati da su dostojni nositi dres najtrofejnijeg kluba u državi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.