Manijaci na sjeveru Bilinog polja
Očekuje se dolazak oko 500 navijača Željezničara u Zenicu

Uoči sutrašnjeg derbija u Zenici

Manijaci na sjeveru Bilinog polja

Za sutrašnju utakmicu 1. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine između Čelika i Željezničara planiran je dolazak na Bilino polje oko 500 navijača sarajevske ekipe, tvrde iz Uprave Zeničana.

Kako je duel izmedu Čelika i Željezničara okarakterisan kao susret „visokog rizika“, u zeničkom premijerligašu su istakli kako su spremni održati sigurnost na visokom nivou.

Prema informacijama čelnika Čelika, na Bilinom polju sutra navečer se očekuje dolazak oko 500 Manijaka. Oni će biti smješteni ispod semafora na sjevernoj tribini tako da se oformi i tampon zona, te da i na sjeveru može biti smješten dio navijača Čelika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.