"Manji klubovi olakšavaju život Barci"

Jose Mourinho nije dugo šutio

"Manji klubovi olakšavaju život Barci"

Adnan Beganović

Nije mu dugo trebalo. Karizmatični portugalski stručnjak, trener Reala Jose Mournho, ponovo je u elementu. Naime, Mourinho je prozvao manje španjolske klubove za olakšavanje života Barceloni.

Portugalski stručnjak na ovakav potez odlučio se nakon što je na utakmici Barcelona - Sporting (1:0), trener momčadi iz Gijona Manuel Preciado na teren poslao sastav bez nekoliko prvotimaca.

"Ako ima momčadi koje Barcelonu daruju, tada će nam biti puno teže osvojiti prvenstvo. Svjestan sam da će nam trebati mnogo bodova da osvojimo naslov, ali ako će neki treneri protiv Barcelone na teren slati druge momčadi jer unaprijed misle da je ne mogu pobijediti, tada će nam trebati još i više bodova", rekao je Mourinho za španjolske medije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.