Mansouri na klupi protiv Slovenije

Selektor Alžira odlučio

Mansouri na klupi protiv Slovenije

Selektor Alžira Rabah Saadane odlučio je izostaviti kapitena, 32-godišnjeg veznog igrača Yazida Mansourija, iz sastava za prvi dvoboj u grupi C, u nedjelju protiv Slovenije.

Saadane je objasnio da Yazid Mansouri, igrač francuskog Lorienta, nije u dovoljno dobroj formi. Njegovo mjesto u sastavu zauzeće Hassan Yebda, a kapitensku traku ponijeće Antar Yahia.

"Uvijek je teško bilo kojem igraču reći i objasniti da je izgubio svoje mjesto u sastavu. Ali, prinuđen sam to učiniti, koliko god bolno bilo", prokomentarisao je selektor Alžira Rabah Saadane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.