Manu donio bod Sevilli

Emir Spahić odigrao cijeli susret

Manu donio bod Sevilli

U drugom večerašnjem susretu 10. kola španske Primera fudbalske lige, Racing iz Santandera iznenadio je na Roman Sanchez Pizjuanu, osvojivši bod (2:2).

Sevilla je dočekala Racing na krilima boda izvučenog u prošlom kolu na Nou Campu, ali za Andalužena je ekipa iz Santandera bila donekle i neugodno iznenađenje. Gosti su vodili do pred kraj susreta sa 2:1, ali su domaći u posljednjim trenucima poravnali i osvojili bod.

Manu je u 37. minuti doveo domaće u prednost. Međutim, igrači Racinga su uspjeli preokrenuti rezultat u samo sedam minuta. Prvo je u 62. minuti Ariel izjednačio na 1:1, da bi potom u 69. minuti prednost gostima iz Santandera donio Samperio.

Ipak, Manu je svojim drugim golom u posljednjim trenucima meča donio Sevilli bod, koja je tako nastavila niz bez poraza u Primeri ove sezone.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić na terenu je proveo svih 90 minuta utakmice, te je imao i sjajnu priliku za gol, ali je lopta nakon njegovog šuta zaustavljena na samoj gol-liniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.