Šok u Barceloni: Zašto ne vole sudiju koji će dijeliti pravdu na El Clasicu?

Kontroverzna odluka

Šok u Barceloni: Zašto ne vole sudiju koji će dijeliti pravdu na El Clasicu?

A. Beganović

Nešto više od 24 sata uoči El Clasica iz Fudbalskog saveza Španije stiglo je saopštenje o promjeni glavnog sudije meča.

Tako će umjesto povrijeđenog Mateua Lahoza na El Clasicu pravdu dijeliti Jesus Gil Manzano, kojeg navijači Barcelone nikako ne cijene.

Vijest o promjeni glavnog sudije oštro je odjeknula u Barceloni, a navijači ovog kluba na društvenim mrežama izražavaju svoje protivljenje ovakvoj odluci.

Barcelona je ne tako davno otvoreno napala Manzana i zahtjevala da im nikada više ne sudi navodeći da se dogodilo previše kontroverznih pogrešaka u korist njenih suparnika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, to nije sve, odnosno sve one koji navijaju za Barcelonu i koji su na bilo koji način povezani sa ovim klubom uznemirala je scena od prije nešto više od godinu dana nakon utakmice između Villarreala i Reala.

Naime, Manzano je fotografisan kako stadion napušta s kesama na kojima je logo Reala. Podignuta je ogromna prašina, a iako su iz Reala istakli da je njihova stalna praksa da "nagrade" sudije i na taj način im odaju počast za obavljeni posao, prašina se nije slegla.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
I ja sam viđen sa kesama Mercatora, a Bingo mi je draži.
7 0
cccccc
Mostarac94, to je samo jedna utakmica. Šta bi Real trebao reći? Pa taj lik je davao zadnjih godina crvene kartone Messiju, Suarezu i Neymaru. A 2017 godine je nakon epske krađe poklonio titulu Realu pred sami kraj sezone kada im je poklonio pobjedu protiv Villareala. A Manzano je fotografisan kako stadion napušta s kesama sa poklonima na kojima je logo Reala.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti