Manzano: Idemo korak po korak
Gregorio Manzano sjajno vodi Mallorcu ka Ligi prvaka

Primera Division

Manzano: Idemo korak po korak

Gregorio Manzano je bio vrlo zadovoljan igrom i pobjedom Mallorce protiv Athletic Bilbaoa, ali ne dopušta euforiju svojim igračima, nego traži da čvrsto ostanu na zemlji i idu korak po korak.

Mallorca ima sjajan niz od osam pobjeda iz isto toliko utakmica na svom terenu što ih je smjestilo na visoko četvrto mjesto Primere. Ipak, trener Mallorce još ne razmišlja o Ligi prvaka.

"Naša stvarnost je ići korak po korak. Odigrali smo odličnu utakmicu, pokazali da imamo vrlo dobar tim, ali moramo ostati čvrsto na zemlji i ići utakmicu po utakmicu. Narednu utakmicu na svom terenu igramo protiv Real Madrida i to će biti teška utakmica za nas. Moramo nastaviti raditi onako kako smo radili dosada i nije nemoguće iznenaditi madridski sastav", rekao je Gregorio Manzano iskusni stručnjak na klupi Mallorce. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije