Manzano: Puškom zaustaviti Messija

Manzano: Puškom zaustaviti Messija

Edmir Škorić

Mallorcin trener Gregorio Manzano se na press konferenciji našalio, kada je izjavio kako će puškom zaustaviti Lionel Messija.

Mallorca u srijedu gostuje Racing Santanderu, a već u subotu navečer dočekuje Barcelonu, koju će i u tom susretu predvoditi trenutno najbolji nogometaš svijeta - Lionel Messi.

"Morat ću uzeti sačmaricu, pam-pam i to je to", našalio se Manzano na press konferenciji za novinare, kada su ga pitali kako zaustaviti Messija.

Manzano će morati zaista puno napraviti kako bi njegovi igrači zaustavili dobro raspoloženo argentinskog reprezentativca i društvo sa Nou Campa. Mallorca pokušava zadržati četvrtu poziciju i izboriti plasman u Ligu prvaka na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.