Maradona bez Verona i Teveza
Juan Sebastian Veron

Maradona bez Verona i Teveza

Argentinski napadač Carlos Tevez, koji je nedavno prešao u engleskog prvoligaša Manchester City, neće moći igrati prijateljsku utakmicu za svoju reprezentaciju protiv Rusije 12. avgusta u Moskvi zbog bolova u lijevom zglobu.

Trener Manchester Cityja Mark Hughes je već u utorak izjavio da bi volio da Tevez ne bude izabran u reprezentaciju za tu utakmicu.

Tevez (25) nije mogao trenirati cijelu predsezonu zbog povrede Ahilove pete koju je zaradio prošle godine u utakmici izmedu Argentine i Ekvadora a koju je pogoršao padom u WC-u.

Hughes se nada da će Argentinac biti spreman za prvo kolo engleskog prvenstva.

Osim Teveza, prijateljsku utakmicu protiv Rusije propustiće još jedan reprezentativac Juan Sebastian Veron koji ima povredu desnog aduktora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije