Maradona blizu klupe Blackburna

Maradona blizu klupe Blackburna

Dan nakon što je Sam Allardyce dobio otkaz na klupi Blackburn Roversa, vlasnici kluba sa Ewood Parka za njegovog mogućeg nasljednika vide bivšeg selektora Argentine Diega Maradonu.

Indijska VH Group, u čijem vlasništvu se nalazi Blackburn, u Maradoni vidi čovjeka koji će im donijeti popularnost širom svijeta, a ne vide ništa loše u tome što Maradona nikad nije radio kao trener u Evropi.

"Maradona izgleda kao prava osoba za VH Group. Njemu će vjerovatno biti ponuđen posao menadžera, generalnog menadžera ili tehničkog direktora kluba", poručeno je vlasničke strukture Blackburna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.