Maradona: Da sam 20 godina mlađi

Maradona: Da sam 20 godina mlađi

Edmir Škorić

Dobro je poznata činjenica kako su Argentina i Brazil jedni od najžešćih rivala u svijetu fudbala. Selektor Argentine, Diego Maradona, izjavio je kako bi volio da je 20 godina mlađi, da opet zaigra protiv Karioka.

Šestog septembra će se odigrati jedan od najvećih derbija u reprezentativnim nastupima. Kvalifikacije za SP Gaučosi će nastaviti protiv Brazila, a selektor Diego Maradona nada se pobjedi, te tvrdi kako bi volio da je 20 godina mlađi, kako bi opet zaigrao protiv Karioka.

"Dao bih sve da sam 20 godina mlađi. Tako bih mogao ponovo igrati protiv Brazila", izjavio je Maradona.

Bivši igrač Napolija također žali zbog ozljeda nekolicine svojih igrača, prije svih odbrambenog igrača Rome Nicolasa Burdissa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.